Trapperestaurering

Når det kommer til restaurering af trapper, er det meget vigtigt, at trappen stadig er brugbar. Rengøring med involveret offentlig trafik er for det meste en given nødvendighed. Når man arbejder med højt tryk eller slibning af en overflade, er der høje lyde, støv og miljøforurening konsekvenserne. Især i situationer som dette er det meget fordelagtigt at bruge rengøringsmaskinen Tornado ACS. Det er ikke lounder end en konventionel støvsuger, muliggør en støvfri arbejdsplads på grund af dens lukkede cirkulation og tillader en kontinuerlig brug af trappen, da omgivelserne ikke er forurenet eller låst. Rengøringsmaskinen kan bruges til alle slags insisterende forurening. Så kalksten, rust og resterende gulvpolering er ikke et problem længere og kan fjernes miljøvenligt.

Trappe restaurering af sandsten trappe

Tornado ACS.I Berlin nær Potsdamer Platz blev denne sandstenstrapp rengjort under offentlig forretning og derefter forseglet korrekt. Arbejdet blev udført af firmaet Waltz fra Fürstenwalde med vakuumblast-teknologien

 

 

 

 

 

 

 


 

Trapperestaurering af terrazzotrappe

Terrazzotrappen skal frigøres helt for snavs og poleringsrester. Dette er ikke en trapperens, men en trapperestaurering.

Indtil nu er trappen blevet malet, hvilket resulterede i en betydelig udsættelse for støv i hele trappeoppgangen. Derudover skal trappegenoprettelsen udføres offentligt, hvilket tidligere var en stor hindring for fodgængere.

Rengøringsmaskinen Tornado ACS administrerer trappen rengøring støvfri og uden barrierer. Trappen kan let bruges under rengøring. Støjniveauet handler om støvsugerindustrien.

Det blæses med aluminiumsilikat AS 90

eller jetglas SG 150.

 


 

Trapperestaurering i entré

I gamle bygninger skal natursten have særlig opmærksomhed Til disse er det nødvendigt med en restaurering fra tid til anden. Med rengøringsteknologi fra Tornado ACS kan trapperestaurering udføres uden at beskadige stenen. Selv dybe riller og fast urenheder fjernes med vakuumblæsningssystemet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Restaurering af beton- og stentrapper

Beton- og stentrapper forurenes og forvitrer i løbet af årene. Rengøringsmaskinen Tornado ACS tilbyder en trapperestaurering og trapperengøring uden højt tryk, vand og kemikalier. Ingen støvgener og er derfor særlig  miljøvenlig

 

 


Skridsikkerhed granit trapper

Når det skete, er vrede stor. Hvis nogen glider på trapper af granit eller marmor, kan det forårsage store skader. Derefter mediterer enhver boligejer på, hvordan trappen kan udtømmes. Specialiserede virksomheder kan gøre stenglider sikkert gennem laserbehandling. Meget ofte bruges også den kemiske metode. Her behandles natursten med forskellige kemiske forbindelser, som f.eks. fluorsyre og på den måde sløvet. Begge metoder er meget dyre og kan kun udføres af fagfolk.

Skridsikring

med vakuumblæsemetode

En meget bedre mulighed er systeco-vakuumsprængningsmetoden. Sprængningsmaskinen Tornado ACS glidestoppere kan installeres i enhver størrelse og form. Overfladen er let at bære beiten abgeglebt kun med kommerciel maskeringstape og slukke. Gennem det lukkede kredsløb i vakuumstrålesystemet når ingen Abbtrag og intet sprængstof ud over det ydre. Trappen skal låses op for arbejde, og arbejdsbeskyttelsesforanstaltninger er ikke nødvendige.

På billederne kan du se et mønsterområde, hvor en 4 cm bred antislibemodstand blev anvendt. Sprængningen af dette område tager maks. 2 minutter.

 


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk