Trærensemaskine med vakuumblæsningsmetode

Overfladen på træ er meget følsom. De vejr hurtigt og er meget sårbare over for snavs. Mens hårdttræ kan behandles godt, er det vanskeligt at behandle såkaldt blødt træ. En rengøring med en højtryksrenser er ude af tvivl, da vand trænger ind i træet, og trykket ødelægger overfladen.

Med konventionel slibning er glatte overflader let at rengøre, men dette er forbundet med betydelig miljøpåvirkning. Ujævne overflader kan kun jordes dårlige. Overfladestrukturen er for det meste ødelagt.

Trærensemaskine Tornado ACS

Men der er en anden måde. Med trærensemaskine kan Tornado ACS træ af enhver art rengøres og strippes godt. Anvendelser til den miljøvenlige rengøringsteknologi er parketgulve, træfasader, bådskrog og træudskæringer.

Vakuum sprængning i stedet for højtryksrenser

Vakuumblast-systemets lukkede cyklus garanterer et miljøvenligt arbejde. Den minimalt slibende vakuum-sprængningsmetode muliggør en skånsom overfladebehandling. Granulatet kan genanvendes i den lukkede cyklus op til 100 gange. Driftsomkostningerne er meget lave.

Til brug af rengøringsmaskine Tornado ACS er der kun brug for en normal strømforsyning. Beskyttelsestøj og barrierer er ikke nødvendigt.

Sprængmaskinen fra systeco har mange flere anvendelsesmuligheder. Også under restaureringen af brandskaderne er mange skove, der er rengjort med systemet. Se på vores hjemmeside og find ud af mere om de forskellige applikationer.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk