.Tilbehør og sliddele til special rengøringsmaskine

Der er forskellige tilbehør og sliddele til de specielle rengøringsmaskiner Tornado ACS. De vigtigste er listet og forklaret her. I systempakkerne er en stor del af tilbehør og sliddele allerede inkluderet.


glasruder

Glasruderne til jetkappen bliver blinde afhængigt af brug af tid og skal udskiftes.

Vi leverer glasruderne til 15 stykker pr. pak

 

 

 

 


footseal

Fodforseglingerne er lavet af gummisvamp og fastgøres med velcro på jetkappen. Afhængig af påføring og overflade varer svampegummiet ca. 80 driftstimer. Vi leverer også fodforseglingen separat. Til standard-jetkappen SH01 tilbydes disse også i et sæt på 4 stykker.

 

 

 


jetlanse SH01

Jetlansen tilhører standardudstyret i de særlige rengøringsmaskiner Tornado ACS. Afhængigt af anvendelsen har jetlansen en levetid på 300 - 500 driftstimer. Premium System inkluderer allerede en anden jetlanse.

 

 

 


Filter 806 polyester

Filtret er ikke en sliddel. Det kan rengøres tørt efter 3-4 timer og kan derefter bruges yderligere. Et andet filter til ændring er inkluderet i Top-, Premium- og Elite-systemet. Alle yderligere oplysninger om filtre henvises til databladet.

 

 

 


Filtrer HEPA H14

HEPA-filteret er et specielt filter, der bruges til brandskade og fjernelse af skimmelsvamp. Dette filter er inkluderet i Elite-Plus Tornado-systemer som standard og skal købes efter behov. Yderligere information om filteret findes i databladet.

 

 

 


Servicesæt K2

Servicesættet inkluderer alle små dele, der let går tabt i vores oplevelse. Naturligvis kan du også bestille alle dele af de specielle rengøringsmaskiner Tornado ACS separat. For det daglige arbejde er dette servicesæt en stor fordel. Servicesættet er inkluderet i Premium- og Elite-systemet.

 

 

 


Fotobog Tornado ACS

Fotobogen indeholder alle mulige applikationer i Tornado ACS-systemet. Det er meget velegnet til præsentation på stedet. Fra (øverst) er fotobogen inkluderet i alle Tornado-systemer.

 

 

 

 


Indre og ydre hjørne

Adaptere til arbejde på indre og ydre hjørner er inkluderet i alle Tornado-systemer. Disse

adaptere er fastgjort til standard-jetkappen SH01 med konsoller.

 

 

 

 


Ind- og udvendige afrundinger

Adaptere til indvendige og udvendige afrundinger er kun inkluderet i Elite-systemet. Disse adaptere er placeret på standardhætten SH01 med beslagene for at behandle afrundinger i forskellige størrelser.

 

 

 

 


Tvær hjørne

Det tværgående hjørne er normalt nødvendigt, når man arbejder indendørs. Denne adapter er nødvendig, hvis du vil arbejde på et tredimensionelt hjørne. Elite- og Premium-systemet inkluderer allerede tværhjørnet.

 

 

 


jetkappe SH01 170 x 170 mm standard

Jetkappe SH01 er standard til de særlige rengøringsmaskiner Tornado ACS. Det leveres altid med en fodspole (svampegummi). Adpatere til indre, ydre og tværgående hjørner passer til standard jetkappen.

jetkappe SH02 230 x 260 mm XXL

 

 


jetkappe SH02 230 x 260 mm XXL

Jetkappe SH02 dækker alarger området. Du kan arbejde hurtigere med denne jetkappe, men derfor er den tungere og bulkere. Denne jetkappe SH02 er ikke inkluderet i nogen af de tre systempakker.

 

 

 


jetkappe SH03 170 x 90 mm lille

Jetkappe SH03 er specielt udviklet til små områder. For eksempel kan parkbænke med relativt store barrum rengøres med den. Den lille jetkappe er meget praktisk, men derfor er ansigtskapaciteten lavere. Jetkappen SH03 er inkluderet i Elite-systemet.

 

 

 


Pakning

Pakningen hører til det basale udstyr. Det kan bruges til større stød, kanter, kurver og uregelmæssigheder. Med pakningen kan overfladen opretholdes.

 

 

 

 


Bounce ark

Afvisningsarket er et værktøj, der med f.eks. Stålhegn op til en tykkelse på 3 cm kan bearbejdes. Dertil placeres afvisningsarket bagfra mod jethætten. Med hoppearket kan du ændre jetkappen til en lille jetkajle. På den måde kan små dele op til 12 cm længde sprænges. Afvisningsarket er inkluderet i Elite- og Premium-

 

 

 


Slangepakke

Slangepakken består af suge og en sugeslange med et forbindelseskabel til belysning i jethætten. Slangerne er designet til at være elektrisk ledende, hvilket forhindrer statisk elektricitet under sprængning. Slangeenheden har en samlet længde på 4,5 m. Med de passende adaptere kan det også bruges som en forlængelse.ystemet.

 

 


Top-Box til Tornado ACS Top-System

Den lille, praktiske Top-Box er lavet til at passe til alt tilbehør i Tornado ACS Top-System. Slangepakken, jethætten og alt tilbehør passer komfortabelt ind i den. Top-Box er ikke egnet til de større systemer, da de mange ekstra dele og sliddele ikke længere passer ind i kassen.

 

 

 


Premium-æske til Tornado ACS Premium-system

Premium Box er lidt større end Top Box, så alt tilbehør og sliddele passer komfortabelt ind i den. Premium Box kan let flyttes på de integrerede hjul med en enkelt håndbevægelse. Premium Box er en del af Tornado ACS Premium System, men kan også købes separat eller i bytte.

 

 

 


Elite-boks til Elite- og Elite-Plus-system

Elite-Box er den største transportboks. Det har et meget robust design og kan ligesom Premium Box trækkes komfortabelt på sine egne hjul med et tryk på en knap. Kassens 3 skuffer passer til alt det omfattende tilbehør til Elite og Elite Plus-systemet. Denne boks kan også købes separat eller i bytte.

 

 

 


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk