Speciel rengøring med vakuumblæsemaskine

Hver gang almindelige metoder mislykkes, anvendes TornadoACS vakuum-blæse-metoden. Tornado ACS er det perfekte alternativ til højtryksrensere, især da, hvis åben blæsning ikke er muligt.

Vi gerne vil introducere nogle specielle rensninger her. Fordelen ved denne miljøvenlige rengøringsteknik er hovedsageligt den lukkede cyklus og den meget blide minimalt slibende rengøring. Til arbejde i rene rum, fjernelse af skimmelsvamp og restaurering af brandskader findes der et specielt HEPA-filter, som vi har tilbudt siden 2018.

Der er stadig mange flere anvendelsesfelter til vakuumblæsemaskinen Tornado ACS, som ikke vises her.

Industriel gulvrensning

Industrigulve udsættes ofte for store belastninger. I en ny fabrik i Nestlé Germany AG i Schwerin er blæk lækket fra en inkjet printer i en produktionshal og har spredt sig ud over gulvet.

Find ud af mere om særlig rengøring af industrigulv.

 

 

 


Fjernelse af gulvmarkeringer

Fjernelse af malingsmærker som vist på billedet er mulig uden problemer med den miljøvenlige specielle rengøringsmaskine Tornado ACS. Mærkerne er helt fjernet. Også det særlige rengøringsudstyr Tornado ACS er velegnet til gulvrensning, når nye mærker skal placeres. Resultatet er en perfekt forberedt overflade, hvorpå malingen kan vare permanent.

Find ud af mere om speciel rengøring af gulvmarkeringer.

 

 

 


Sol - celle rengøring

Sol - celle moduler renser normalt sig selv ved skrå installationen af selve modulerne, men dette gælder ikke for alle regioner. For eksempel, hvis en solenergiinstallation bruges i et område, hvor luften er meget saltvand og der er lidt regn, kan det ske, at regnen ikke klarer at rengøre solcellemodulerne alene. Find ud af mere om solcelle rengøring.

 

 

 


Stripping af flykroppens maling

I luftfartsmuseet Finowfurt finder du mange historiske fly af NVA og de tidligere sovjetiske væbnede styrker. Mange af udstillingerne blev gamle i mellemtiden, og inden et nyt lag maling kan påføres, skal den gamle maling strippes. Find ud af mere om stripping af flymaling

 

 

 


Særlig rengøring af gulvet

Særligt vanskelig gulvrens i en PCB-panelfabrik i Berlin. Gulvet i nogle produktionsområder er så stærkt forurenet af den specielle maling, der bruges, at det originale gulvbelægning ikke er mere at se. Ved konventionelle vaskemidler mislykkes rengøringen. Find ud af mere om den særlige rengøring af gulve.

 

 

 


Speciel rengøring af bronzefontænen

I dette særlige tilfælde skal ridsearbejdet fjernes fra en bronzefontænge med rengøringsmaskine Tornado ACS uden at skade oxidationslaget. Der er en speciel måde, hvorpå Patina vedligeholdes. Find ud af mere om den specielle rengøring af bronze.

 

 

 

 


Speciel rengøring af træ

Rengøringsmaskinen Tornado ACS er velegnet til pletrensning og fjernelse af maling af træ. Især på hårdttræ kan snavs og maling fjernes godt.

Find ud af mere om særlig rengøring af træ.

 

 

 


 

 

Speciel rengøring for at afstå metal

Den specielle rengøringsmaskine Tornado ACS kan også bruges godt til at fjerne rust fra stålbjælker eller stålhegn. For at sikre et vakuum skal der placeres et studsark bag hegnet. Find ud af mere om speciel rengøring for at afstå metal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk