Salpeter fjernelse

Salpeter fjernelse fungerer især godt på mursten med det miljøvenlige rengøringsudstyr Tornado ACS. Strålefjernelse fra murværket udføres ved hjælp af granulat og salpeteren vil ikke blive skubbet tilbage i murværket, som højtryksrensere ville gøre.

Arbejdet kan udføres af enhver, hvilket betyder, at der ikke kræves særlige færdigheder. Rengøringsmaskinens lukkede kredsløb tillader støvfri arbejde uden beskyttelsesbeklædning af nogen art og inden for offentlig trafik.

Også kalkaflejringer kan fjernes godt med den minimalt slibende rengøringsteknologi, selvom aflejringerne er ret tætte.

Salpeter fjernelse på mursten uden problemer. Både mursten og fuger er helt rene efter arbejde med Tornado ACS rengøringsmaskine. Hele fjernelse forbliver i et lukket kredsløb og bortskaffes kun med filterrensning.

Murværket er befriet for udbredelse. Med en højtryksrenser skubbes Salpeter tilbage i murværket og vises igen efter kort tid, så rengøringsmaskinen Tornado ACS er det perfekte alternativ.

.Salpeter fjernelse på natursten

Salpeter fjernelse på natursten fungerer meget godt. Dækslet fjernes helt. Filteret skal rengøres efter ca. 3 - 4 timers arbejde. Systemkapaciteten er afhængig af saltpeterlagets tykkelse 1 - 3 qm / h.

Arbejdet kan startes uden forberedelse. Efter strømtilslutning er systemet straks klar til brug. Du behøver ikke at lukke noget og behøver ikke at overholde særlige sikkerhedsforholdsregler.

Fjernelse af kalk

Kalk, som her på vandværker, kan fjernes meget let og hurtigt med den innovative rengøringsmaskine Tornado ACS. Selv hvis ansamlingerne er 5 mm tykke, er det ikke noget problem for det grønne rengøringsudstyr Tornado ACS at rengøre dem.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk