Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fjerner Tornado graffiti?

Tornado ligner en overdimensioneret støvsuger, men lad dig ikke narre - Dette revolutionerende, patenterede jettryk-system med negativt tryk takler ethvert graffitijob uden kemikalier. Det er 100% miljøvenligt og vil effektivt fjerne enhver graffiti og alle uønskede markeringer. Tornado fungerer både indendørs og ude, kræver ikke beskyttelsesbeklædning eller andre værnemidler til betjening og fungerer helt støvfrit

Hvilke typer overflader behandler Tornado?

Vi behandler og fjerner graffiti på de fleste overflader, herunder: mursten, beton, natursten, fliser, træ, plast og metal.

Er tiden vigtigt for at fjerne graffiti?

nej

Hvor lang tid tager det at modtage et tilbud?

For mindre graffiti-projekter kan vi tilbyde et telefontilbud. For andre projekter leverer vi et tilbud inden for 24 timer.

Hvor hurtigt kan du fjerne graffiti?

For højprofilerede steder og nødsituationer kan vi fjerne graffiti samme dag og andre områder inden for 48 timer efter anmeldelse.

Hvor meget koster det at fjerne graffiti?

Det afhænger af den arbejdsopgave, der skal udføres. Alligevel gør TornadoACS graffiti-fjernelsestjenesten overkommelig for alle.

Garanterer Tornado arbejdet?

Ja. 100% garanteret! Vores graffiti-fjernelse er helt pålidelig.

Hvordan kan jeg minimere graffitiangreb?

Graffiti-vandaler kan lide at beundre deres tags og også at bringe deres venner til at beundre dem. Giv dem ikke tilfredsheden - har procedurer på plads til hurtigt at fjerne graffiti. Installer også god belysning og sikkerhedskameraer rundt om dine bygninger.

Er der nogen anden maskine / teknologi tilgængelig på markedet som Tornado?

Ingen!

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk