.Rengøring af murværk med miljøvenlig rengøringsteknik

Mursten, kaldet mursten eller klinker, får husets facade til at se pæn ud og er også meget modstandsdygtig. På grund af klima- og miljøpåvirkninger bliver mursten stadig mørkere med tiden, og facaderne ser ubesværede ud. Dertil kommer andre forskellige udtværinger kaldet graffiti.

Spørgsmålet opstår, hvilken metode der er bedst at få en facade af murstensbygning ren igen. Stærke rengøringsmidler på syrebase er bestemt en mulighed, men der er også en meget lettere og mere miljøvenlig måde

 

 

 


Rengøring af murværk miljøvenlig

Rengøring af murværk kan udføres problemfrit med rengøringsteknologi Tornado ACS uden at skade naturen. Takket være den unikke revolutionerende vakuumblæsningsmetode er rengøring af murværk meget let. Helt uden rester og stoffer, der er farlige for vand, fordi princippet er baseret på en permanent lukket cyklus.

På samme tid er rengøringsmaskinen Tornado ACS så kraftig, at rengøring af murværk, selv med de mest stædige forureninger såsom graffitis, kan rengøres fuldstændigt.

Uanset om din husfasade består af tørvemursten, Greppiner-mursten eller Münsterlaender-mursten, kan rengøringsmaskine Tornado ACS klare de mest grove forureninger.

Arbejde med rengøringsmetode Tornado ACS er så let som alt, hvad der kan gøres, uden fysisk anstrengelse og særlig viden.

Find ud af mere på vores hjemmeside om alle mulige anvendelser af rengøringsmaskinen Tornado ACS, som ikke kun gør det muligt at rengøre murværk.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk