Fjernelse af graffiti og snavs på mindesmærker og gamle bygninger

Erfaren graffitifjernere, Tornado ACS overholder alle høje begrænsninger i rengøring eller fjernelse af graffiti på historiske bygninger og monumenter, hvor facaden ikke må beskadiges på nogen måde.

Med Tornado ACS-rengøringsmaskine vil overfladen ikke blive beskadiget under facade-rengøring. Den minimalt slibende rengøringsteknologi garanterer de bedste resultater.

Med vakuumblæsningsmetoden finder rengøringen sted i en lukket cyklus. De anvendte granuler kan genanvendes igen. Brugen indendørs såvel som i farlige områder er mulig med dette unikke rengøringsudstyr. Særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger er ikke påkrævet.

 

 

Monumentbeskyttet bygning i Berlin

Denne monumentbase blev forurenet i lang tid med graffiti. Grundlæggende kan man sige: jo længere graffiti forbliver på en overflade, desto vanskeligere er det at fjerne det. Især på sydsiden har graffiti en tendens til at brænde ind i genstanden.

Når dette sker, er det næsten umuligt at fjerne malingen uden rester. Under rengøring af dette monument er det meget fine sprængmedium Jetglass SG 150 blevet brugt. Overfladen på natursten er ikke blevet skadet under oprydningen.

 

 

 

 

 

 

 


Den meget travle gade "Heerstrasse" med mange fodgængere var ikke et problem under rengøringen af fredede monumenter. Uden at blokere gade og fortov kunne arbejderne udføres hurtigt og nemt.

Andre sprængningsmetoder, såsom sandblæsning eller tørisblæsning, ville kun blive brugt med stor indsats, omfattende barrierer og betydelig opfølgningsarbejde. Omkostningerne ved fjernelse af graffiti og risikoen for skader er meget højere end at bruge rengøringsudstyret Tornado ACS.

Fjernelse af graffiti på markedspladsen i Schwäbisch Hall

Graffitis blev hurtigt fjernet fra en meget gammel stenmur og uden skade, takket være rengøringsmaskinen Tornado ACS.

Rengøringsprocessen skete under offentlig trafik og uden nogen barrierer. Derudover blev rustfarver fjernet fra springvandene, og hele processen tog kun en times arbejde.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk