Funktion

Efter tænding placeres jetkappen (6) på overfladen (8) og klæber til den ved vakuum. Når du indsætter jetlansen (7) i jethætten (6), lukkes cyklussen.

Med tyngdekraften føres granulatet (2) gennem fra den nedre beholder (1) til et doseringssystem (3) ind i luftstrømmen (4). Granulatet (2) transporteres derefter gennem et fleksibelt suge-hus (5) ind i jetkappen (6). Via jetlansen (7) rammer granulatet på overfladen (8), der skal bearbejdes.

Ved at bevæge jetlansen (7) kan overfladen rengøres hurtigt og støvfri, strippet eller ruet op.

. Processen kan overvåges og kontrolleres optimalt via 3 synspaneler (9).

Efter rensning suges granulatet (2) og de fjernede snavspartikler øjeblikkeligt ind igen. Gennem sugeslangen (10) trænger slibeblandingen ind i maskinens øverste del. Der adskilles det af cyklonprincippet. Snavspartiklerne modtages i det fine støvfilter (11), og granulaterne falder ned i den midterste beholder.

For at genbruge granulatet åbnes klappen (12), og granulaterne kommer ind i opbevaringsbeholderen (1). Grove partikler holdes på skærmen (13). Arbejdsprocessen begynder igen.

 

 

 

 


Fordele og ulemper ved metoden vakuumblæsning

Sammenlignet med traditionelle højtryksrensere har vakuumblæsningsmetoden i Tornado ACS mange fordele. Gennem den høje hastighed kan hårde stoffer brydes op og fjernes. Forurening som kalksten eller salpeter kan let og grundigt rengøres uden problemer. I tilfælde af bløde stoffer optages energien. Det betyder, at forureninger som tyggegummi ikke kan fjernes fra en overflade med denne teknologi. Også til betjening af dette rengøringsudstyr er der behov for en tør overflade.

Afslutningsvis er rengøringsmaskinen med sin vakuumblæsningsmetode Tornado ACS et godt alternativ til højtryksrensere og tørisprængning på grund af dens lethed, tilgængelighed og fordelagtige anvendelighed. Forskellige anvendelsesfelter i Tornado ACS gør det til den perfekte rengøringsløsning når det kommer til grøn rengøring.

Især på fredningsbeskyttede overflader er den minimalt slibende teknologi god at bruge. Rengøringsmaskinen Tornado ACS fjerner forureninger og er skånsom mod overfladen.

En anden stor fordel ved dette rengøringssystem er den lukkede cirkulation. Dette muliggør en kontinuerlig anvendelse af blæsningsmediet, som ikke kun er miljøvenligt, men også økonomisk fordelagtigt. Den ubesværede håndtering, det lave støjniveau og intet behov for specielt stor kraft letter driften. Samtidig skal rengøringsmaskinen Tornado ACS skabe undertryk for at kunne fungere, hvilket betyder, at jetkappen skal klæbe til overfladen for at lukke kredsløbet.

Ujævnheder fra 15 til 25 mm kan afbalanceres med gummisvampene omkring jetkappen. Større forskelle skal tages hånd om med specialfremstillede jetkapper.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk