Fjernelse af graffiti fra malet overflade

Fjernelse af graffiti fra malede overflader gøres godt med det miljøvenlige rengøringsudstyr Tornado ACS. Ved hjælpd af den minimalt slibende vakuumblæsningsmetode fjernes graffiti fra den malede facade effektivt. Den følsomme overflade skades ikke af det. På malede facader skal du kun arbejde med finkorns blæsemedier.

I modsætning til en højtryksrenser og tørisblæsning kan arbejdet udføres offentligt uden særlige sikkerhedsforanstaltninger.

På højpolerede lakerede overflader, kan du ikke fjerne graffiti uden at ødelægge laget af lak. En komplet fjernelse af maling, som malingfjernelse på både, er mulig.

Fjernelse af graffiti på en ståldør

Det flere lakerede steeldør rengøres fuldstændigt. Alle lag maling strippes en efter en med rengøringsmaskinen Tornado ACS. Al bogstaver på en steeldoor var påført folie. Da materialet er meget blødt, bliver folien ikke beskadiget. Det betyder, at lakken er helt fjernet, og bogstaverne bibeholdes, og alt dette uden at forurener miljøet. Umuligt at gøre alt dette med en højtryksrenser, sandblæsning eller tørisprængning.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk