Industrigulve

udsættes ofte for store belastninger. I en ny fabrik i Nestlé Germany AG i Schwerin lækkes blæk fra en blækstråleprinter i en produktionshall og er spredt ud over gulvet. Blækket er allerede spildt i det første lag af det færdige betongulv.

Hvordan kan disse pletter fjernes uden at afbryde produktionen? Med almindelige midler er det ikke muligt at fjerne disse pletter.

Specielle industrielle gulvrensemaskiner

Efter anmodning fra gulvproducentens test blev rengøring initieret med vakuumblastmetoden af firmaet Systeco. På grund af miljøforholdene var en åben sprængning eller slibning ikke mulig. De industrielle gulvrensemaskiner Tornado ACS fungerer i et lukket kredsløb, så ingen granulater kan trænge ud til ydersiden.

Det var ikke nok til at rense overfladen. Da blækket allerede var trængt ind i betonen måtte fjernes, et meget tyndt overfladelag. Overfladen blev hårdt ru på disse punkter og skal derefter forsegles igen. Rengøring af industrigulvet fandt sted under produktionen uden at afbryde processen eller forstyrre. Den unikke teknologi til vakuumblæsning gør det muligt.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk