Stengulv rengøring

 

På kirkegården i Hildesheim skulle et gammelt stengulv rengøres. Snavsaflejringerne var allerede mange år gamle og kunne ikke længere fjernes med traditionelle midler. Bag en veranda blev der påført en prøve. Resultatet glædede alle deltagere. Den gamle natursten blev dybt pored ren igen. Derfor er Tornado ACS den perfekte rengøringsmaskine til rengøring af stengulve.

 

 

 

 

 


Vakuum blæsegmetode til stengulve

Tornado ACS kan bruges til gulvrensning. Kalksten, rust og andre aflejringer er ikke noget problem. Flise-, beton- og stengulve vises som nye bag gulvrens med rengøringsmaskine Tornado ACS. En yderligere fordel er, at fugerne også rengøres forsigtigt under fliserens. Det lukkede system muliggør brug af rengøringsmaskine Tornado ACS uden afspærring og sikkerhedsforanstaltninger. Handlingen er let at lære. Uddannet personale er ikke påkrævet til brug.

 

 

 

 

 


Avanceret rengøringsteknologi

Den patenterede rengøringsteknologi modtager du udelukkende hos systeco. Den avancerede clenaing-maskine fungerer baseret på en unik revolutionerende vakuumblæsningsmetode uden tryk, vand og kemikalier. Den minimalt slibende teknologi muliggør miljøvenlig rengøring, fjernelse af lak og fjernelse af lag fra overflader.

Den indendørs brug såvel som i udrangerede værelser er let muligt med denne innovative rengøringsteknologi. Særlige sikkerhedsforanstaltninger er ikke påkrævet.

På vores webiste kan du finde mange applikationer til metoden vakuumblast. Denne teknologi er meget alsidig.

 

 


Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk