Puds facadrensning 

TornadoACS rengøringsmaskiner

Vil du rense en pudsfacade og er du ikke sikker på, hvilken metode der er bedst? Så kig på TornadoACS rengøringsmaskine, med denne maskine kan hver pudsvæg rengøres grundigt og uden at beskadige overfladen. Selv stærke urenheder kan fjernes uden problemer, forudgående kendskab eller specielle arrangementer er ikke nødvendige.

Pudsfacade, der rengøres på den smarte måde!

Rengøringsteknologien for TornadoACS fungerer på basis af en patenteret vakuumblæsningsmetode, som også er klassificeret undertryksstråleprocedure. Pudsvægge bliver helt rene igen, helt miljøvenlige uden højt tryk, vand og kemikalier. Uanset om dette er fjernelse af dampe og industriaffald, rust, alger, mos, saltpasta eller graffiti

Pudsfacade blid rengøringsoverflade

Konventionelle metoder såsom højtryksrensere kan forårsage skader på væggene. Hvis væggen har små revner, er faren stor for, at vand kommer ind, hvilket kan forårsage skimmel. Med vakuum fra rengøringsmaskinen fjerner TornadoACS snavs helt fra pudsfacaden uden at efterlade nogen mærker. Alt affald forbliver i en lukket cirkulation under rengøringsprocessen og kan bortskaffes let og miljøvenligt bagefter.

Husejere og professionelle rengøringsfirmaer i hele Tyskland stoler på rengøringsudstyret TornadoACS til rengøring af gipsfacader. Find ud af det selv og blive overbevist om fordelene ved TornadoACS rengøringsteknologi.

 

 

 

 

 

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk