Granitgulv rengøring

Naturstengulve er en stor udfordring, når det kommer til rengøring af dem. Disse beskidte meget stærke gennem årene. På den relativt ru overflade klæber snavspartikler sig meget hurtigt. Granitbunden rengøring var hidtil kun mulig med en høj teknisk indsats og rummelige barrierer.

Rengøring af natursten er meget vanskelig. I en villa på Berlins Wannsee blev der lagt smukke granitplader. I årenes løb har regnvandet forårsaget rustaflejringer. Alle forsøg undlod at fjerne disse rustne pletter. Naturligvis skal rengøring af granitgulvet også være så miljøvenligt og støjsvagt. Dette job kunne mestres perfekt med vakuumblæse-teknologien.

Dette job blev perfekt udført med vakuumblæse-teknologien. Kun det lukkede kredsløb kan garantere, at intet granulat og snavs kan trænge gennem ydersiden. Sprængmediet jetglas SG 150 blev anvendt. Granitpladerne blev fuldstændigt renset for snavs og rust, som du kan se på billederne i højre side.

På den jævne overflade klæber simpelthen fast på den og skaber et vakuum, der starter sprængningsprocessen. Grynene mellem granitpladerne er ikke forstyrrende. Til behandling af granittrapper er de tilsvarende adaptere nødvendige. Disse placeres ganske enkelt på jet-hætten og fjernes lige så let igen.

Som standardudstyr er der et ydre hjørne, indvendigt hjørne og et tværgående hjørne (til 3-dimensionelle hjørner). Ligesom sidepladerne behandles. Med rengøringsmaskinen fra systeco kan du få meget gode og permanente resultater her.

Ren overflade med granitgulv

Med rengøringsmaskine Tornado ACS er granittens overflade hverken beskadiget eller forurener ikke ind i miljøet.

Den unikke vakuumblæsemetode renser hver granitplade fuldstændigt uden højt tryk, vand og kemikalier. På grund af metoden med negativ trykblæsning fjernes urenheder uden at beskadige overfladen.

Arbejdet kan udføres af enhver, betjeningen er let at lære, og sikkerhedsforanstaltninger er ikke nødvendige. Alt hvad der er nødvendigt, er en normal strømforsyning.


Avanceret rengøringsteknologi

Den patenterede rengøringsteknologi Tornado ACS kan du udelukkende få hos systeco. Den avancerede rengøringsmaskine fungerer i en unik revolutionerende vakuumblæsningsmetode uden højt tryk, vand og kemikalier. Den minimalt slibende teknologi muliggør en miljøvenlig rengøring, maling og dekorering af overflader.

Brug indendørs og i særligt farlige områder er let muligt med denne innovative rengøringsteknologi. Særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger er ikke påkrævet.

På vores hjemmeside finder du mange andre applikationer til metoden vakuumblæs. Denne teknologi er meget alsidig. Se på vores hjemmeside, eller kontakt os.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk