Fjernelse af graffiti

Fjernelse af graffiti med den miljøvenlige rengøringsteknolog,i Tornado ACS, er let og hurtigt. Arbejdet er muligt på klinker, mursten, natursten, beton, pudss, maling, fliser, plast og mange andre overflader.

Vores grønne rengøringsudstyr er det ideelle alternativ til højtryksrensere eller tørisblæsning. Den minimalt slibende funktion beskytter overfladen mod at blive skadet. Det lukkede kredsløb kræver ikke beskyttelsesbeklædning.

Den patenterede vakuumblæsemetode tillader en ren og miljøvenlig fjernelse af graffiti. Rengøringsenheden er sat op på få minutter og er klar til brug. Den dyre bortskaffelse af forurenet rengøringsmateriale er ikke nødvendig, fordi systemet fungerer i en lukket cuclus uden brug af højt tryk, vand og kemikalier.

Før rengøring

Efter endt rengøring

Fjernelse af graffiti på mursten

På mursten er rengøringsudstyret meget pålideligt med en høj overfladedækning på 4-5 m2 i timen. Frem for alt er fugerne rent ned til porerne. Med den miljøvenlige rengøringsmaskine Tornado ACS arbejder du i et lukket kredsløb. Den dyre bortskaffelse af forurenet vand eller sprængningsmedier er ikke nødvendig.

Find ud af mere om fjernelse af graffiti på mursten.

Fjernelse af graffiti på beton

Beton er et meget hårdt medium. Til fjernelse af graffiti på beton kan du bruge grove korn (f.eks. AS 250-500), som vist her med motorvejsvedligeholdelsesmyndigheden Glienke, hurtigt og effektivt. Overfladen beskadiges ikke med vakuumblæsningsmetoden. Rengøringsteknologien Tornado ACS-rengøring er også det perfekte alternativ til højtryksrensere og tørisprængning.

Find ud af mere om fjernelse af graffiti på beton.


Fjernelse af graffiti fra malet overflade

Fjernelse af graffiti fra malet overfladeFjernelse af graffiti fra malede overflader fungerer godt med den grønne rengøringsmaskine Tornado ACS. På grund af den minimalt slibende vakuumblæsningsmetode fjernes graffiti fra den malede facade. Den følsomme overflade vil ikke blive skadet af det. På facademaling skal du kun arbejde med finkornet sprængningsmedium.

Find ud af mere om fjernelse af graffiti fra malet overflade.

Fjernelse af graffiti fra puds

Den miljøvenlige rengøringsmaskine Tornado ACS fungerer på alle mineralpudssystemer og malinger, miljøvenlige og blide. På grund af den minimalt skurende vakuumblæsningsproces er den følsomme overflade på facaderne ikke beskadiget. For at rengøre de fine strukturer af gipsfasadeporer skal der anvendes meget fine granulater (f.eks. Jetglas SG 150 eller ASILIT AS 90).

Find ud af mere om, hvordan du fjerner graffiti fra puds

Fjernelse af graffiti på fliser

Fliser er meget lette at slippe af med graffiti og snavs med rengøringsmaskine Tornado ACS. Selv fuger er helt rene igen. Det fungerer også om vinteren ved minus temperaturer, da hverken vand eller kemikalier bruges. Med en højtryksrenser kan dette resultat ikke opnås.

Find ud af mere om fjernelse af graffiti på fliser.

Fjernelse af graffiti på natursten

Natursten er meget forskellig i tekstur. Fra granit til sandsten er der store forskelle. Med de rigtige granulater kan rengøringsmaskinen Tornado ACS bruges på alle naturlige overflader. Det er vigtigt at afgøre, om farven klæbes til overfladen eller trænger ind i stenen. Ujævnheder op til 3 cm kan håndteres godt med det grønne rengøringsudstyr Tornado ACS.

Find ud af mere om fjernelse af graffiti på natursten.

Fjernelse af graffiti på plast

Uanset om det drejer sig om strømdistributører, telekommunikationsdistributører eller plastdøre, er alle genstande meget attraktive til graffitiforurening. Med grøn rengøringsopløsning kan Tornado ACS-overflader rengøres og se ud som nye. Gennem det lukkede kredsløbssystem på rengøringsmaskinen Tornado ACS kan det bruges uden at blokere arbejdsområdet uden problemer både om sommeren og vinteren ved minus temperaturer.

 Find ud af mere om fjernelse af graffiti på plast

Heritage graffiti fjerner

For genstande, der er beskyttet af kulturarv, er der meget høje begrænsninger for fjernelse af graffiti, da genstandens stof under ingen omstændigheder må beskadiges. Med rengøringssystemet Tornado ACS vil overfladen ikke blive beskadiget under fjernelse af graffiti.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk