Fotogravure på granit med Tornado ACS

Den patenterede vakuumblæsningsmetode fra Tornado ACS er den perfekte løsning til fotogravure på granit og QR-koder på natursten. Den følsomme folie beskadiges ikke med denne bløde sprængmetode. Fotos og QR-koder kan anvendes direkte på stenen i værkstedet eller på stedet. På grund af den lukkede cyklus af vakuumblæsningsmetoden udvikles der ingen forureninger. En eksplosionshytte er ikke længere nødvendig til dette arbejde.

 

Her kan du se oprettelsen af en fotogravure på sort granit.

Først skal der oprettes en folie med det ønskede emne. Dette anbringes på en ren sten og presses på den med let fugtighed. Derefter udføres vakuumblæsningen med vakuumblæsningsmaskinen Tornado ACS, indtil alle områder har nået den ønskede dybde. Derefter fjernes folien, og kontrasten øges ved påføring af hvid maling.

 

At skabe en fotogravure på granit med systecos vakuumblæsningsmaskine har mange fordele. Objektet behøver ikke placeres i eller uden for en eksplosionshytte. Det område, der skal vakuumblæses, kan være af enhver størrelse, og folien beskadiges ikke, selv under lang og intens vakuumblæsning.

Mens du skal være meget opmærksom, når du bruger sprængning med højt tryk, at sprængningen ikke er for stærk eller tværgående, opnår vi altid de bedste resultater med vakuumblæsningsteknikken. Man behøver ikke at være en proff.

Ønsker du at finde ud af, hvordan du opretter fotogravuer? Find ud af her om oprettelsen af fotogravure på granit.

Vakuumblæst firma logoer på granit

Firmailogoer kan graveres godt på granit med vakuumblæsningsmaskinen fra systeco. Det fungerer især direkte på stedet på en facade udendørs såvel som inde. Virksomhedens logo kan sprænges i alle størrelser uden barrierer. Find ud af mere om firmalogo vakuumblæst på granit.

QR-kode på gravsten
Gravsten, som er forsynet med en QR-kode, kan du se oftere i det seneste. QR-koden muliggør med en internetkompatibel smartphone eller tablet en direkte forbindelse fra gravsten til internettet, hvor besøgende fører til et bestemt websted. Denne moderne form for sorg kan endda gøres på en allerede eksisterende grav, Sorg kan endda udtrykkes på en eksisterende gravsten, mens QR-koden tilføjes på en gravsten direkte på stedet.

Se mere om gravsten.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk