Rengøringsmaskiner til gulvfliser

Rengøringsmaskiner til gulvfliser Tornado ACS fungerer perfekt på gamle gulvfliser i Armenius markedshal. Forurening mellem dybe huller kan fjernes fuldstændigt. Rengøringsmaskinerne til gulvfliser Tornado ACS kan også bruges til beton.

Fjernelse af kedel sten

Den årti gamle kedelsten på gulvfliser kunne ikke fjernes på nogen traditionel måde. Da Arminius markedshus er en fredet bygning, er brugen af midler begrænset.

Med rengøringsteknologien Tornado ACS kunne kedelstenen fjernes på meget kort tid. Fliserengøringen fandt sted under hallens offentlige åbningstid

Rengøringsmaskiner til gulvfliser på forskellige fliser

Smukke og gamle gulvfliser i gamle bygninger eller gulvfliser i gange forurener ved kraftig brug over tid. Rengøringsmaskiner til gulvfliser Tornado ACS tilbyder en pålidelig metode til rengøring af gulvfliser. Fordelene ligger i en bæredygtig jordrensning. Uden vand, kemikalier og højt tryk fjernes den tunge snavs forsigtigt. Vakuumsprængningsmetoden er så skånsom, at gulvflisernes riller er lige så rene og ikke beskadiget.

Rengøringsmaskiner til gulvfliser til fjernelse af rust og kalk

Stængende pletter på gulvfliser er rustpletter og kalksten. Rengøringsmaskinerne til gulvfliser Tornado ACS fjerner pletterne uden at ødelægge gulvfliserne og fugerne.

Rengøringsmaskiner til gulvfliser i Porsche bilværksted

Oprydning af gulvfliser med rengøringsmaskiner til gulvfliser Tornado ACS i et Porsche bilværksted. Hverken barrierer eller dækning af følsomt og dyrt udstyr er ikke nødvendigt. Klik her for at finde ud af mere om oprydning af Porsche bilværksted.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk