Fliserengøring med Tornado ACS

Fliserengøringsmaskinen Tornado ACS renser fliser, beton og stengulve samt gitter som nyt nyt. Kalk, rust og andet affald er ikke noget problem. Det lukkede system tillader brugen af rengøringsmaskinen Tornado ACS i offentlig forretning uden barrierer og sikkerhedsforanstaltninger.

Proceduren er let at lære, især specialiseret personale er ikke nødvendigt til brug. Se på de forskellige applikationer.

På hospitaler,

især i kirurgiske lokaler, gælder specifikke regler, når det gælder overfladernes.

Med det lukkede kredsløbssystem for rengøringsudstyret holdes Tornado ACS-granulater og fjernede forureninger inde i maskinen, hvilket giver en optimal rengøringsydelse.

Hverken højtryksrensere eller tørisblæsning kan bruges her.

Stengulv rengøring i en kirke

På kirkestedet i Hildesheim skulle meget gammel natursten rengøres. Snavsaflejringerne var allerede mange år gamle og kunne ikke fjernes på konventionel måde. En prøve blev startet bag en vindfang. Resultatet imponerede rengøringsselskabet og de ansatte på stedet. Den gamle natursten var meget ren igen. Find ud af mere om rengøring af stenbunden.

Flisrensning på et termisk bad

De skridsikre fliser i et svømmebad er en særlig udfordring til rengøring. Den ru eller meget ujævne overflade af sikkerhedsfliserne forurener meget hurtigt. Med rengøringsopløsningen Tornado ACS kan disse forurenende stoffer fjernes miljøvenligt. Rengøringsmaskinen kan bruges, mens gæsterne besøger poolen.

Find ud af mere om fliserens.

Rengøring af granitplader

Naturstengulve er en stor udfordring til rengøring. Disse forurener meget stærkt gennem årene. På den relativt ru overflade klæber snavspartikler hurtigt. Indtil nu var rengøring af granitplader kun mulig med stor teknisk indsats og omfattende barrierer. Men med vakuumblæsemetoden  er det meget simpelt. Find ud af mere om rengøring af granitplader.

 
 

Flisrensning af pool

Til miljøvenlig fliserensning af en pool hører også kalkfjernelsen fra natursten og fliser. År med kalksten er vanskelige at fjerne. Med Tornado ACS miljøvenlige rengøringsmaskine fjernes kalkrester uden at beskadige stenen.

 Find ud af mere om flisrensning af pool.

Fliserengøring

Fliserengøring, især skridsikre fliser kan være meget vanskelige ved nogle lejligheder. På ujævne overflader klæber forureningen endnu bedre, hvilket gør det meget mere kompliceret at fjerne dem. Med renseteknologien kan Tornado ACS hårde forureninger såvel som kedelskala rengøres med succes.

Find ud af mere om fliserens.

Sandstensgulv sanering miljøvenlig

For at genvinde det tidløse smukke og ædle udseende af gulve og trapper lavet af sandsten, er det nødvendigt at sanere og rengøre dem fra tid til anden. Med Tornado ACS vakuumblæsningsmaskine kan Tornado ACS sandsten afhjælpes miljøvenligt. Arbejdet kan udføres direkte i offentlig forretning. Håndteringen er meget let. Find ud af mere om sanering af sandsten på gulvet.

Fliser og fuger rengøring med rengøringsudstyr Tornado ACS

Forurenede fliserør er ofte vanskelige at rengøre. Især fuger på gulvet forurener meget hurtigt.

Den miljøvenlige rengøringsteknologi Tornado ACS er den ideelle rengøringsløsning til fliser og fuger rengøring.

Trapperens og restaurering af trapper

Rengøringsteknologien Tornado ACS kan imødekomme kravene til trappeoprensning meget godt. Under rengøringsprocessen er der stadig brug for trapper. Dette gør det meget praktisk, at Tornado ACS ikke er en højtryksrenser. Gennem det lukkede kredsløbssystem kan intet sprængningsmateriale slippe ud, hvilket muliggør støvfri arbejde.

Find ud af mere om restaurering af trapper.

Fliser og fuger rengøring med rengøringsudstyr Tornado ACS

Forurenede fliserør er ofte vanskelige at rengøre. Især fuger på gulvet forurener meget hurtigt.

Den miljøvenlige rengøringsteknologi Tornado ACS er den ideelle rengøringsløsning til fliser og fuger rengøring.

Rengøringsmaskinen Tornado ACS bruges til både på væggen og på gulvet.

Fliser og fuger rengøring på gulvfliser

Ikke kun fuger, men også fliser frigøres for snavs og skinner igen i ny glans. Meget ofte udskiftes fliser, da det ikke er muligt at rengøre dem. Med denne miljøvenlige rengøringsmetode er restaureringen meget billigere.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk