Facadrensning med vakuumblæsningsmetode

miljøvenlig facaderengøring

Rust, alger, mos, graffiti og saltpetre gør facader meget grimme gennem årene. Med det miljøvenlige rengøringsudstyr Tornado ACS fjernes disse forureninger under facaderensning uden at efterlade rester, miljøvenlige og med et lavt lydniveau. På grund af vakuumet klæber jetkappen sig til overfladen under facaderensning, hvilket muliggør et træthedsbestandigt arbejde med lidt anstrengelse.

miljøvenlig facaderengøring

Med rengøringsmaskine rengøres Tornado ACS sandstenfasader grundigt og især overfladeblid fra alle forurenende stoffer. Uanset om der er rester fra udstødningsgasser, industrielt nedfald, støv, rust, graffiti, mos eller alger, fjerner rengøringsmaskinen Tornado ACS det hele uden at beskadige sandstenens overflade.

Murstenfacade

Mursten er sten, der ikke kun får husets facade til at se pæn ud, men de er også meget modstandsdygtige. Derudover optager mursten næppe vand. På trods af mørk mursten efterlader en facade på grund af klima- og miljøpåvirkninger og tidsforløbet grimt. Derudover tilføjes forskellige graffitis.

Lær mere om rengøring af mursten.

Sandsten

Miljømæssige påvirkninger og klimaforhold lader en sandstenfacade mørke med årene. For at bringe den naturlige farve tilbage til sandstensfacaden, skal der fra tid til anden rengøres en facade. Imidlertid kan konventionelle metoder såsom højt tryk og kemiske midler beskadige stenoverfladen og er for det meste ikke miljøvenlige.

Find ud af mere om facaderensning på sandsten

Betonrensning

Overflader af eksponeret beton er relativt modstandsdygtige over for forurening. Ikke desto mindre kan vejrpåvirkninger få en eksponeret betonfacade til at se grimt ud i årene. Derfor er mossorte pletter ikke sjældne, men frem for alt er det graffiti, der skal fjernes i stigende grad. Her er vakuumblæsemetoden også den miljøvenlige alternativ.

Find ud af mere om eksponeret betonrensning.

EIFS

Miljøvenlig facaderengøring på EIFS udføres perfekt med Tornado ACS. Rengøringsudstyr. Arbejdet kan udføres i modsætning til højtryksrenseren og tørisprængning i offentligheden uden særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Facadrensning lykkes med vores grønne renseteknologi uden at beskadige den.

Pudsfacade

Du ønsker at rense en pudset facade, men er ikke sikker på, hvilken er den bedste metode? Så kig på systeco rengøringsmaskine Tornado ACS, med dette udstyr rengøres enhver pudsfacade grundigt uden at beskadige overfladen. Selv de stærkeste forureninger og graffitis fjernes problemfri, forkundskab eller særlige arrangementer er ikke påkrævet.

 Find ud af mere om rengøring af pudsfacader.

Grus beton

Grusbetonfacader er meget udsatte for snavs og mosvækst på grund af dens ru overflade. Graffitis klæber specielt godt på grus beton, fjernelsen er ofte problematisk. Med den miljøvenlige rengøringsmaskine er Tornado ACS eksponeret aggregatbeton meget let at rengøre.

Find ud af mere om facaderensning på grus beton.

Natursten

Facaden repræsenterer et velplejet udvendigt udseende, så regelmæssigt rengøringsarbejde er uundværligt. Professionel rengøring med de nyeste metoder og teknikker handler ikke kun om et godt udseende, men også om vedligeholdelse af facaden såvel som en miljøvenlig rengøring.

 Find ud af mere om faconrensning af natursten.

Alger

Ikke kun miljøpåvirkninger forårsaget af udstødningsgasser eller støv, men også organiske væsener som alger, kan blive et problem på facader gennem årene. For effektiv rengøring af en facade fra alger behøver du ikke andet end Tornado ACS-rengøringsmaskinen, sprængmedie (granulat) og en strømforsyning.

Find ud af mere om fjernelse af alger på facader.

 

Efeu fjernelse fra mursten

Især gammel eføj, der blomstrer og bærer frugt, ser godt ud på husets væg. Intet spørgsmål. Men hvis du vil fjerne det, efterlader det dårlige spor. Rengøringsmaskine Tornado ACS er det rigtige alternativ til de ovennævnte metoder.

 Find ud af mere om efeu fjernelse fra mursten

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk