Miljøvenlig restaurering af brandskader

Efter en brand skal indendørsvæggene rengøres fuldstændigt. Ved konventionelle metoder, såsom højtryksrensning eller tørisprængning uden et lukket kredsløb, er det næppe muligt. Med rengøringsudstyret Tornado ACS kan overfladerne rengøres uden at forurener miljøet. På grund af det lukkede kredsløb forbliver den fjernede sod i rengøringsmaskinen.

Der er et HEPA-filter specielt til restaurering af brandskader, som vi har tilbudt som en mulighed siden 2018.

Restaurering af brandskader i Bremen

Miljøvenlig restaurering af brandskader kan udføres med rengøringsudstyr Tornado ACS ukompliceret og ren. I modsætning til en højtryksrenser eller sandblæsning, kan du arbejde uden beskyttelsesbeklædning. Rengøringsmaskinen Tornado ACS er et alternativ til miljøvenlig restaurering af brandskader.

I det første eksperiment blev latexvæggen vasket, hvilket ikke førte til det ønskede resultat.

I badeværelset og køkkenet kan fliser og gryn også rengøres hurtigt efter brandskader.

Med rengøringsmaskinen Tornado ACS kan du nå en arealdækning på ca. 2 - 5 m2 / t. Til miljøvenlig restaurering af brandskader arbejder du hovedsageligt med fine granulater (jetglas SG 150 eller asilit AS 180).

Restaurering af brandskader i en kælder

I en kælder i Bielefeld skal brandskader fjernes. Vægge, loft og gulv er dækket med sod. Før maling skal soden fjernes helt. Hvordan kan du gøre det uden højt tryk, vand og kemikalier?

I dette tilfælde kan kun Tornado ACS vakuumblæsemetoden hjælpe. Med rengøringsmaskinen Tornado ACS  kan overfladernerengøres uden at forurener miljøet. På grund af den lukkede cyklus kan hverken granulat eller sod trænge ud det omkringværende miljø.

Håndtering af rengøringsmaskinen læres på få minutter. En medarbejder i virksomheden  kan straks starte med sodfjernelsen efter en kort introduktion. Betjeningen er meget enkel, og særligt beskyttelsesbeklædning og åndedrætsværn er ikke påkrævet.

Tornado ACS er det ideelle alternativ til en højtryksrenser eller tørisprængning. På den måde er miljøvenligt arbejde indvendigt og udvendigt muligt.

I den følgende video kan du se tydeligt, hvor hurtigt sod kan fjernes med rengøringsmaskine Tornado ACS.

Du kan arbejde på vægge, lofter eller gulve med rengøringsudstyret. Gennem forskellige adaptere kan derarbejdes på hjørner, rør og søjler.

 

 

Restaurering af brandskader i et bageri

Efter en brand i et stort bageri i Østrig måtte loftet i produktionshallen rengøres under drift. Denne udfordring kun rengøringsmaskine Tornado ACS med sin uovervindelige vakuumblæsningsmetode opfyldte kravene.

Under rengøringen blev der anvendt to maskiner, som hver var på en mandslift. Gennem restaureringen af brandskaderne måtte produktionen ikke afbrydes.

Tornado ACS vakuumblæse-teknologi er anvendelig i mange områder og er ikke kun egnet til restaurering af brandskader.

Fra fjernelse af graffiti til foto gravering er der dusin af forskellige anvendelsesmuligheder.

Se på vores hjemmeside. Du vil opdage mange interessante muligheder for brugen af Tornado ACS.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk