Renovere eksponeret beton

Renovering af eksponeret beton skal udføres oftere under miljøvenlige aspekter. Udsatte betonfacader er relativt modstandsdygtige over for forureninger. Forvitring gør udsatte betonfacader over tid grimme. På den måde er mos og snavs ikke dækket, men især graffitis skal fjernes i stigende grad.

 

Hvis der bruges til at renovere eksponeret beton, de almindelige rengøringsmetoder med højt tryk eller tørisprængning, spredes snavs overalt. Men der er en anden måde, systeco har udviklet en innovativ rengøringsteknologi, der kan fjerne alle typer snavs på facader af synlige betonrester uden at forårsage en miljøbelastning.

 


Vakuumblæsemetoden TornadoACS

Vakuumblæsemetoden i Tornado muliggør en fuldstændig miljøvenlig renovering af eksponeret beton, da denne metode hverken kræver højt tryk, vand eller kemikalier. Urenheder fjernes ved hjælp af granulat, der accelereres ved vakuum til 400 km / t på de rensede betonoverflader. Alle affalds rester forbliver i det lukkede kredsløb for rengøringsmaskinen eller opsamles i filtersystemet. Den miljøvenlige bortskaffelse kan udføres, når rengøringsprocessen er afsluttet.

 

 

 


 

Renovering af eksponeret bet on har aldrig været nemmere

Rengøringsudstyr TornadoACS er ikke kun meget miljøvenligt, men har også mange fordele til renovering af facader. Disse inkluderer en kort læringsperiode for medarbejderen, fordi rengøringsmaskinerne er lette at betjene. Der kræves ikke åndedrætsværn og beskyttelseshandsker. Når man arbejder på travle gader, er der ikke brug for flere barrierer. Rengøringsenhederne er lette, kompakte og kan bruges på alle steder, hvor en normal strømforsyning er tilgængelig.

 

 


 

 

Hvis du vil lære mere om miljøvenlig renovering af eksponeret beton med systeco-rensningsteknologi, kan du se følgende video eller kontakte direkte en af vores systeco-handelspartnere i nærheden

 

 

 

 

 


Rengøring af grus beton med Tornado ACS giver en

perfekt rengøring af grus beton

Grus betonplader er sårbare for snavs og mos på grund af deres ru overflade, hvilket gør dem ikke kun grimme, men også glatte og glatte. Graffiti klæber især godt til aggregeret beton. Af denne grund skal eksponeret aggregatbeton eller grus beton rengøres fra tid til anden.

 

 

 

 


Rengøring af grus beton har aldrig været lettere end med TornadoACS rengøringsteknologi.

Med de miljøvenlige rengøringsmaskiner kan TornadoACS grus beton rensning let udføres uden vandforbrug og uden stor fysisk anstrengelse. Rengøringsudstyret er let og kompakt, har et lavt støjniveau og er let i brug, du har kun brug for en normal strømforbindelse. Med TornadoACS rengøringsmaskiner ser enhver eksponeret samlet beton-facade, -kørsel, -trappe eller -terrasse ud som ny igen.

 

 

 


Rengøring af grus beton med TornadoACS 

Godt for miljøet

Prøv det selv! Uanset om mose, alger, salpeter eller dampe fjernes endda graffiti lag for lag restfrit takket være den revolutionerende vakuumblæsningsmetode.

I dette tilfælde forbliver alle rester i rengøringsmidlets lukkede kredsløb og frigøres ikke i miljøet. I lighed med en støvsuger finder bortskaffelsen sted efter rengøringsprocessen. Private husejere og professionelle rengøringsfirmaer i hele Tyskland er allerede afhængige af rengøringsteknologien for systeco, der kan gøre meget mere end rengøring af grus beton. Find ud af det selv!

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk