Miljøvenlig bådrensemaskine Tornado ACS

Både skal rengøres regelmæssigt i underområdet og strippes inden en ny maling. De konventionelle metoder er slibning og sandblæsning. Med rengøringsmaskinen Tornado ACS er en miljøvenlig bådrensning mulig på traileren uden at forurene miljøet eller andre belastningen.

I denne video kan du se imponerende, hvor hurtigt og rent farven på bådskroget fjernes. Vores kunde i Rostock, firmaet SDS Sterne Deluxe, havde allerede mange anvendelser med Tornado ACS.

 

Det område, der skal rengøres ved bagagerummet, kan let fastgøres med maskinens jet-cap. Især for små klubber er denne miljøvenlige rengøringsteknologi meget velegnet. Gennem den lukkede cirkulation af vakuumblæsningssystemet holdes lakpartikler og det anvendte granulat, granuler. Da der hverken anvendes tryk eller vand og kemikalier, er der intet behov for beskyttelsestøj.

Den miljøvenlige bådrensemaskine er let at håndtere og komfortabel i transport. Granulatet bruges altid i en cyklus (ca. 100 gange). Til fjernelse af kraftige

Lakfjernelse fra et bådskrog på en trailer

To eksempler på miljøvenlig bådrensning

Bådets skrog er let tilgængelig og derfor let at rengøre. Maskering af det, der skal rengøres

 

En trailer med en båd rengøres med miljøvenlig rengøringsmaskine Tornado ACS uden at forurener miljøet.

 

De områder, der skal strippes på skroget, kan fastgøres godt. Specielt for små klubber passer denne innovative rengøringsteknologi perfekt. På grund af det lukkede kredsløb forbliver alle malingsrester og granulater inde i rengøringsmaskinen.

 

Der Tornado ACS er det perfekte alternativ til en højtryksrenser eller tørisprængning

Bådrensning i Lauterbach
Bådskroget måtte også frigøres for gammel maling og snavs. Den konventionelle slibning forårsager meget snavs, der flyver i området og også er meget trættende i det lange løb.

Rengøring med rengøringsmaskine Tornado ACS gør arbejdet meget let i hånden. Systemets lukkede kredsløb absorberer hele fjernelsen. At arbejde over hovedet er også meget godt med jet hætten.

Stripping af flymaling

I luftfartsmuseet Finowfurt finder du mange historiske fly af NVA og de tidligere sovjetiske væbnede styrker. Mange af udstillingerne blev gamle i mellemtiden, og inden et nyt lag maling kan påføres, skal den gamle maling strippes. En slibemaskine kan også fjerne malingen, men også skade kroppen.

Til dette arbejde blev systeco-vakuumsprængningsmetoden forsøgt for første gang. Med denne vakuum-sprængningsteknologi udføres striber af maling uden at ødelægge skroget.

Luftfarvemaling stripping med vakuumblæsning

Vakuumblæsning er en afledt metode fra sandblæsning, der renser overflader. I modsætning til sandblæsning fungerer denne metode støv- og gnistfri, da fjernede partikler og granulat suges øjeblikkeligt af og filtreres inde i cyklonen.

Denne minimalt slibende teknologi muliggør en miljøvenlig malings-stripping og fjernelse af lag fra overflader. Med vakuumblæsning rengøres teknologien i en permanent cyklus. De anvendte granulater kan genanvendes igen. Indendørs brug såvel som i områder med høj risiko er mulig med denne innovative vakuumblæse-teknologi. Særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger er ikke påkrævet.

Denne miljøvenlige vakuumblæseteknologi er det perfekte alternativ til klassisk sandblæsning. Også tørisblæsning og højtryksrensere kan ikke sammenlignes med denne unikke vakuumblæsningsmetode.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk