Alge fjernelse på facader

Ikke kun miljøpåvirkninger fra fugt og støv, men også organiske organismer som alger kan skade en facade gennem årene. Specielt godt trives alger på facader, der er tæt på vand, vådområder, landbrugsjord og træer og buske.

Men også lokale klimaforhold spiller en vigtig rolle. Der er tegn på, at angrebsmængden af ​​alger er markant højere på bygningsfacader i landdistrikter end i byer. Du kan dog sige, at en god vedligeholdelse forlænger levetiden for hver facade, uanset hvilken type den er, eller hvor den er placeret.

Algen fjernelse på facader, for perfekte resultater, behøver du bare rengøringsmaskine Tornado ACS, sprængmedie (granulat) og en strømforbindelse. Med den revolutionerende renseteknik fra systeco kan alger fjernes hurtigt og problemfrit fra facader af enhver art. Den innovative vakuumblæsemetode mister alger, moser og svampe på alle mineralske underflader uden at beskadige overfladen. Overfladen skal være tør, inden du arbejder på den.


Alge fjernelse på facader

Med den miljøbevidste Systeco-rengøringsteknologi har du ikke engang en ekstra indsats. Du behøver ikke gøre mere end at lægge jethætten over algerne og bevæge jetlansen jævnt over området. Rengøringsmaskinen mister nu algerne fra overfladen og fanger resterne i sin lukkede cyklus. Resultatet er en helt ren facade!

Prøv det selv med rengøringsmaskine Tornado ACS

og din facade kan allerede i dag fjernes fra alger.

 

 

 

 


EFEU fjernelse fra mursten

efeu fjernelse fra mursten med innovative Tornado ACS

grøn rengøringsmaskine til efeu fjernelse fra mursten

Især gammelefeu, der blomstrer og bærer frugt, ser smuk ud på husets vægge. Ingen tvivl om det. Men hvis du vil fjerne efeu, efterlader det grimme mærker.

For fjernelse af efeu fra mursten vil en højtryksrenser ikke lykkes. Hvis det går dårligt, kan trykket sprænge grynene. Med en sandblæser bør du ikke arbejde på mursten. Faren for at beskadige overfladen er for stor. Det resterende er det manuelle arbejde med en stålbørste, der også kun fungerer delvist.

På dette objekt er systeco-vakuumblæsningsmetoden brugt for første gang til fjernelse af efeu fra mursten, og det med en stor succes. Virksomheden har allerede en vis viden, når det drejer sig om vellykket fjernelse af vedbend fra mursten.

De fine røver af efeu klæber sig fast til murstenen, men fjernes fuldstændigt med vakuumsprængningsmetoden. Den lukkede cyklus muliggør sikkert og behageligt arbejde.

Rengøringsmaskine Tornado ACS i brug

Inden for 2 dage blev hele området befriet for efeu. Bagefter ser mursten ud som ny igen. Afspærring er ikke nødvendige, og bortskaffelse af den fjernede efeu følger behagelig efter rengøringsprocessen.

Hvis du vil finde ud af mere om vakuumblæsningsmetoden og de forskellige anvendelsesmuligheder for rengøringsmaskinerne, så kig på vores hjemmeside.

Mosskovhus Miljø Aps, Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted, Tlf. 22 340 345, Cvr.Nr.40235639 Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk